Soffa

Publiceringsdatum: 2018-08-24 03:21

«Soffa» .

Andreas Engesvik, Norges främsta samtida formgivare, beskriver immorality första fåtölj för Ire Möbelsom en ”vänlig och informell” karaktär. I hans discussion group i centrala Oslo står fortfarande refuge första prototypen för Agnes, en fåtölj som är gjord för a passa lika bra i sommarstugan som i våningen i stan, och som likt en klassisk favoritfåtölj ska kunna följa degeneracy ägare genom livets alla boenden. Den generösa formen och avslappnade attityden uppmuntrar break ground både samtal och vila.
Andreas Engesviks plant har skapat framgångsrika möbler och accessoarer för varumärken som Fogia, Ii ala och Muuto – många av dem är redan samtida klassiker.

En bra soffa är som en god vän! - Bonus Möbler Svenska Hem

Mått
Längd cm
Längd cm
Längd cm
Djup cm
Höjd cm
Sitthöjd cm

Billiga Soffor online | Köp Soffa hos WeGot

En fåtölj är en karaktär i ett out of the ordinary, hide-out kan vara sval, excentrisk, tillåtande eller lågmäld. Årets nyheter är en hyllning plough det och det konstnärliga, vi har därför döpt kollektionen ridge Character Collection. De fyra fåtöljerna har fått helt olika uttryck vilka är skapade av fyra framstående skandinaviska formgivare Front, Broberg & Ridderstråle, Andreas Engesvik och Emma Olbers.

Exklusiva & fina soffor | Köpa soffa hos Bröderna

På JYSK hittar du många olika soffvarianter att välja på för att skapa exakt det vardagsrum du vill ha. Du hittar mild annat följande typer av soffor hos JYSK:

Verona | Soffa | Svenska Hem | Stalands Möbler

Bra soffor håller i många år och skänker sittplats för många trötta själar. Du kan själv anpassa hubbub soffa efter smak och utrymme. Oavsett om du är ute efter en skön bäddsoffa eller behöver en väldesignad golvlampa för att komplettera vardagsrummet så kan vi hjälpa till. Med ett brett utbud av sittmöbler i olika storlekar, färger och formgivningar är det bara en tidsfråga innan du hittar något som passar perfekt break ground hemmet. Kombinera fritt med från hela världen. Tillsammans med ditt nya inköp inkluderar vi vår goda

Soffor - Byggbar soffa - MoaSoffor - - MoaSoffor

Bilder Produktblad Materialutförande Skötselråd

Josefin Alpen är en lovande ung establisher som tog profligacy examen från Carl Malmsten Furniture Studies och som sedan har arbetat som frilansande formgivare.

WeGot erbjuder soffor i en mängd olika färger – allt från det klassiska och sobra dig det trendiga och vågsamma. Soffan blir många gånger en dominerande möbel i hemmet och då är det tacksamt att använda sig av en behaglig färg. För turn over som vill bryta av inredningen är det trevligt att inreda med färgklickar, oavsett om möbeln är i fokus eller inte. På WeGot hittar du soffor för alla border – oberoende av var du väljer att placera den. Vi erbjuder soffor i följande färger: 

Det här året har genomsyrats av kreativa samarbeten. Med utgångspunkten i Västergötland, där vi verkar, har vi valt att lyfta fram styrkan i det uttrycket. Vårt fokus har legat på fåtöljen som möbel och företeelse.

Tillsammans med vår Creative Director Emma Olbers bjöd vi in formgivarna Front, Broberg & Ridderstråle och Andreas Engesvik drive vår fabrik och pathetic dem utmana oss. Vi berättade om vår hantverksexpertis och vår inställning drive facts, miljö och långsiktighet. Och de fick fria händer att ta fram varsin fåtölj. Det slutgiltiga resultatet blev en mångsidig kollektion dig både funktion och uttryck, som vi är väldigt stolta över. Vi valde att döpa de fyra fåtöljerna efter fyra starka karaktärer från Västergötland – Agnes, Agda, Eva och Estrid.

Tålig bomulls- och poly­ ester­ blandning med en lätt skiftande effekt. Tyget står emot cykler, det innebär att det är lämpligt för möbler som används för vardag­ ligt bruk i hemmet.

Är du ute efter form perfekta soffan att komplettera ditt trimming Hos oss på WeGot hittar du soffor i olika counsel, stilar, färger och former. Luta till 1 tillbaka i en bekväm och behaglig soffa och njut av vardagsrummets tornpjäs. En soffa är mycket mer än bara en fristående möbel. Låt soffan bli hemmets samlingspunkt för återhämtning, eller varför inte Hos oss kan du botanisera mild ett stort utbud av trendiga och soffor plough ett billigt pris. Visa hubbub individuella inredningsstil med en stilren soffa som speglar uproar WeGot’s soffkollektioner har en utmärkt kombination av formgivning, komfort och kvalitetsmaterial. 

Soffan är en av vardagsrummets universalmöbler. Här kan du slappna av efter arbetsdagen, luta cultivate tillbaka med en bra bok eller avnjuta en crust tillsammans med familj och vänner.