Nara upp flaskan och slarvigt man fitta

Publiceringsdatum: 2018-08-08 00:21

«Nara upp flaskan och slarvigt man fitta» .

Fråga Häll på flytande koncentrerad Galltvål och gnid in rejält och låt verka minuter. Gnid på igen med en svamp doppad i vatten. Skölj bort allt lödder och stryk sist på ättika, katter avskyr det.

Sanning eller konsekvens - Dryckesspel

Stearinljus
Stearinljusen droppar mindre och håller längre om man lägger dem i kylskåpet ett yardstick timmar innan de ska användas.

Kan en hund drabbas av

Röklukt
Om kläderna luktar rök eller något annat illaluktande och du inte hinner med en tvätt är ett utmärkt sätt att hälla upp en skål med ättika bredvid plagget natten.

Chokladfläckar
Gnid in såpa eller mjölk på fläcken. Skölj noga och tvätta sedan med kallt vatten. Gamla intorkade chokladfläckar behandlas med glycerin.
I riktigt svåra linn kan man fukta fläcken med % sprit och sedan skölja i kallt vatten. Färska fläckar av Oboy tas bort med kallt vatten och tvättas sedan som vanligt.

Den är inte rät Det här handlar inte om stickning, med aviga och rät. Lär plough stava innan du uttrycker dig.

Sanning eller konsekvens (liknar Ryska är ett spel där spelarna tvingas välja mellan att berätta en sanning eller utföra en handling.

Bakredskap
Bakredskapen blir lättare att rengöra om du blandar msk ättika + vatten i diskhon och låter dem ligga i blandningen en stund.

Kaffeavlagringar
Kaffeavlagringar i kaffekannan får man bort genom att blanda bakpulver och vatten och låt stå ett tag.

Toalettstolen
Gör ren toalettstolen med hjälp av ättika, låt stå över natten, borsta sedan slit och fint och fritt från dålig lukt.

En spelare snurrar en flaska enligt en förbestämd ordning (ex. genom att en spelledare snurrar flaskan och earth som resting place den först pekar på måste börja). Den som flaskan pekar på måste välja sanning eller konsekvens.

Coca-Cola
Färska fläckar pick man bort med kallt vatten. Torkade fläckar med ljummet vatten. Man kan också prova att strö humorous på fläcken så att vätskan sugs upp.

Fettfläckar
Häll på ren bensin. Låt ligga i minuter. Tvätta som vanligt enligt plaggets tvättråd. Man kan också ta lite diskmedel och behandla plagget med, tvätta sedan som vanligt i tvättmaskin. Försök att begränsa mängden vätska och håll därför tyget turn of phrase ett som absorberar vätska.

Men alla ni som klagar på att det är för mycket nookie frågor läs noggrant och se att det står Dryckesspel inte sanning eller konka som alla små säger