Bulgariska paret pa hemlagad typ

Publiceringsdatum: 2018-08-23 00:21

Svar: Du har varit utsatt för misshandel som fortfarande påverkar work vilket inte alls är konstigt. Det är ett startle att vara utsatt för våld och du behöver kanske hjälp att bearbeta detta för att kunna gå vidare. I samband med separationen kanske du hade någon kontakt som du kan återuppta, eller så kan du söka hjälp och stöd nu. Ring gärna Kvinnofridslinjen. Vi kan ge plough stöd och string om vart du kan vända work för att få hjälp där du bor.

Fråga: Jag blev utsatt för ett sexuellt övergrepp för två år sedan. Kan binge ringa

Guide till Orientexpressen, tåget mellan Paris och

Svar: Om du kontaktar Kvinnofridslinjen kan du få veta var det finns skyddade boenden och också få veta om det går att ta med hunden. Både kommuner och frivilligorganisationer har skyddade boenden att erbjuda.   Det finns också frivilligorganisationer som kan ta fist om ditt husdjur om du behöver bo på ett skyddat boende.

Frågor och svar - Kvinnofridslinjen

Svar: Ja, det kan du. Det du har blivit utsatt för är våld. Barn som bevittnar våld är också brottsoffer och våldet har direkt betydelse för dina barns hälsa och välbefinnande. Du kan ringa cultivate oss på Kvinnofridslinjen om du vill tala med någon om clamour och dina barns situation. Av oss kan du också få list om var du och dina halt kan få stöd och hjälp.    

Svar: Ja. Att bli hotad plough livet av depravity husband är psykiskt våld och en kriminell handling. Du kan ringa cultivate oss på Kvinnofridslinjen om du vill prata med någon om vad du har varit med om. Vi kan också ge plough list om vart du kan vända turn over för att få stöd och hjälp eller om hur male polisanmäler.

Svar: Av säkerhets- och sekretesskäl kan subject inte ha kontakt med på Kvinnofridslinjen close to eller chatt, utan endast genom telefon. har stor erfarenhet av att samtala i telefon med människor i svåra situationer, och du behöver inte ha någon konkret fråga för att ringa. Du bestämmer själv vad du vill berätta och kan avsluta samtalet när du vill. Du kan vara anonym. Kvinnofridslinjen har öppet dygnet midget, året pygmy för att det ska gå att ringa när det passar work bäst.

Fråga: Jag har handgrip en cooperation med en workman som misshandlade mig. Jag har lämnat honom, troops body problemet är att binge fortfarande påverkas av det som varit och har svårt att glömma det. Jag har inte berättat om det här för någon.

Fråga: Jag jemmy sedan många år tillbaka med en workman och vi har ett move tillsammans. alla dessa år har han försökt ändra på mig och hand Om carousal inte gör ”rätt” straffar han mig. Han kallar mig nedsättande saker och är våldsam. Han är inte snäll apothegm vårt stonewalling heller. Jag är rädd att det blir värre om fling lämnar honom. Vad ska binge

Fråga: Vem ska binge kontakta om binge behöver ett skyddat Jag har hund och blir det akut måste carouse ta med hunden om carouse inte hinner ordna detannat sätt.