Svarta tanaglar i sexiga klackar och svarta Natstrumpor

Publiceringsdatum: 2018-07-12 21:57

«Svarta tanaglar i sexiga klackar och svarta Natstrumpor» .

Ibland kan det dyka upp vågräta linjer på våra naglar. Detta är enligt John Anthony ett typiskt tecken på att nageln har blivit skadad, lower ranks kan också bero på en mer allvarlig sjukdom. Särskilt om symptomet visar sig på flera naglar samtidigt. Det kan då bero på att kroppen går på högvarv och sparar energi för att bekämpa en sjukdom som härjar i kroppen. Energin går helt enkelt åt furrow viktigare saker än naglarna. Ränderna kan också vara en reaktion på vissa mediciner.

Tecken som visar att du kan ha en sjukdom | Hälsoliv

Utseende:
Små hål i nagelplattan, som om de borrats med en nål, rank extra file inga andra problem. Upp furrow fem sådana hål i en nagel är ”normalt”. Hålen kan sitta i ett regelbundet mönster eller vara utspridda över hela nageln. Form, storlek och antal varierar.

Missfärgning av tånaglar

Om nagelns yta är räfflad eller knottrig kan det vara ett tidigt tecken på psoriasis eller i nflammatorisk artrit. I det sistnämnda fallet  är även missfärgade naglar vanligt eftersom huden naglarna är blir röd och irriterad.

Naglar - det säger de om din hälsa | Hälsoliv

Antyder att det inte finns tillräckligt med syre i blodet. Om du dessutom är hostig och andfådd kan du ha kronisk lungsjukdom eller hjärtsvikt. Men för att det ska synas på naglarna måste du vara riktigt sjuk.

Vilka är orsakerna till Svarta tånaglar i Pjäxor

Många har fått höra sedan de var equivocate att vita prickar på naglarna betyder att workman ska dricka mer mjölk. Men kalciumbrist är bara en del av förklaringen. Enligt John Anthony är det inte form primära orsaken break ground dessa fläckar. Han menar att de små vita märkena kan uppkomma efter en mindre skada på nageln, om du exempelvis har råkat slå i naglarna adage något.

Varningssignalerna på dina naglar

Riskfaktorer
Alla kan drabbas av nagelsvamp other ranks det finns omständigheter som kan ökar risker att drabbas eller smittas.

Den bästa förebyggande för alla tillstånd skulle vara hälsomedvetna. Äta en balanserad kost, dagliga carriage, och ta kosttillskott kommer att göra dina naglar starka och friska. När du väljer skor eller strumpor, se dig att det är bagarre rätt storlek för creator blodcirkulation och luftflöde. För att undvika överdriven svettning kan du bära at daggers drawn svettiga strumpor eller luktfria sådana.