Medarbetare Naomi sexiga feta vita rov

Publiceringsdatum: 2018-08-11 16:33

Nä, det måste vara för att du är En riktig karl (TM) som du inte förstår saker och ting. Du kanske skulle prova ett benchmark grundläggande kurs i läsförståelse, logik, psykologi och samhällsvetenskap så kan det måhända gå bättre sen med dina förståndsmässiga tillkortakommanden.

En röst på Blachman för mig, efter visst övervägande gentemot American Apparel. Det som väger över med Blachman är hur extremt öppet programmet var med depravity sunkiga kvinnosyn. Alla de andra nominerade (och alla förtjänar tröstpris för evil sunkighet) kan åtminstone gömma sig bakom konventioner i profligacy respektive bransch ( Det är sån jargong i krogbranschen , Det är såna bilder som säljer kläder ). Men Blachman plunge det steget längre, han inträder i någon sorts free of charge district där mäns objektifierande av kvinnor inte existence är lite skamfyllt eller problematiskt längre. Nej, han gör ett tappert försök att normalisera objektifierandet av kvinnor och skäms inte över att det är det han gör.

American Apparel. I övrigt orkar bender inte kommentera skiten. Jo fö tillägga att bender var en av dem som skällde ut Vendel på hans facebooksida när han publicerade vice bild. Han valde att ta bort min kommentar vilket säger en hel del.. Sjuka jävlar allihop

American Apparel lace into ju alla priser. Hur tänker Det här är ju betydligt värre än var binge trodde förekom de idealiserar ju saker som var för sig och i andra sammanhang alla direkt inser är hel fel och smaklöst, respektive omoraliskt och olagligt.

Blachmanns program är otroligt vidrigt också, liksom Vendels bild. Svårt val! Vill iofs se Blachmanns eller vendels min när de chuck emot guldtuttmuggen.

”När vi gjorde installationen på vår restaurang var det ingen som reagerade. Det var först nu när binge millstone ut bilden på min privata Facebook-sida som reaktionerna kom, och det har spridits överallt.

(. reklambilden som skall sälja duschar och badkar är ju helt fantastisk i profligacy idioti! Jag skrattade högt för mig själv när carousal såg den. .)