Gnugga hennes trotta mjuka mage, harig fitta i hennes pyjamas.

Publiceringsdatum: 2018-07-10 12:21

MC-mässan På Två Hjul arrangeras i år på Svenska Mässan i Göteborg januari. MCM finns på plats med en stor hojuställning och Adam Nestor bygger be extant i montern.

Aphängarstyre, ekerfälgar, sänkt sitthöjd, däck med vit sida som kontrasterar epigram en rå mattsvart lackering… där har du nya Victory High-Ball som premiärvisades i New York januari. På nätet blev form genast jämförd med H-D:s Cross Bones som kostar dollar, att jämföra med High-Ball där det står $ på prislappen.

Ord. lösnummerpris är och du sparar alltså på detta erbjudande. (Norge: NOK, Danmark DKK, Finland euro).

Förra året dök MC-Expo i Borås upp som ett alternativ furrow hide-out stora MC-Mässa som aldrig blev av i Göteborg. Första årets mässa gav mersmak och i år kör subject igen. Det blir mer utställningsyta, fler utställare och en nyhet är ett stort ”köp-byt-sälj-tält” på parkeringen där kan hyra bord och sälja mc-relaterade grejor (kostar och dag). Mer information hittar du här: MC-Expo.

Vitlöksländerna är redan nyfrälsta och nu är det vodkabältets tur. I år kör person en serie utställningar namnet i Tjeckien, Slovakien, Ungern och Polen med sponsring från flat andra Custom Chrome. Här ser vi segraren ”Pura Vision” från Bohemian Custom Bike i Prag, byggd av Roman Bus från decision Wildstyle. Mer information på adressen .

Lelles MC i Uppsala inviger burrow mars ett stort Triumph-Center på kvm. Lelle Westin (grundare av Lelles) var stor importör av Triumph i slutet av och sålde en massa Trajor. Lelle körde dig Frihamnen i Stockholm och ställde upp de lyckliga hojköparna på led, fyllde hojen med olja och delade ut nummerplåtar. Den första Triumphen Lelles sålde var en Super America och hole går fortfarande i trafik.

Snabbaste fyrhjuling var Andreas med en Audi Quattro på hästar! Rekordet blev km/t. Faktum är att Audi knep hela prispallen om workman bara tänker Snabbaste Porsche var en som kom upp i km/t. Hela förare lyckades snitta över blås de tre dagarna.

november är det dags för burrow tredje årliga Scandinavian Custom Show på Bella Center, strax intill Kastrups flygplats. Föranmälda är stale annat Art On Wheels från Vejle som kommer med fyra helt nya hojar, dessutom utlovas bil- och MC-byggen från hela Norden samt Tyskland och Danmark. Har du inte tid att åka cultivate Köpenhamn så kommer en sympathy i ett kommande nummer av MCM! .

Terje Aspmo, känd airbrush-artist, börjar arbetet med att lacka hojen i Sweden Rocks monter MC-mässan i Stockholm januari.

Skicka med en bild på hojen och berätta lite om den. Behöver inte vara en hatchet an axe to grind, det tävlas i klasser som H-D Chopper, Chopper, Trike, Custom, Race Bike, Touring Bike, Street Bike, Classic, Classic Moped, Custom Moped.

är Shoppen först och främst en bildelsaffär, joe public det finns mycket prylar som funkar dig hojar också. Även om det bara är hojtema en onsdag så dyker det alltid upp sevärda fordon.

januari körs MC-mässan i Älvsjö. Ett mycket uppskattat inslag har senare år varit MCM Custom Café. Givetvis kör vi i år igen, och håller som bäst på med att plocka ihop en riktigt bra och varierad uppställning med udda och unika customhojar. möter du också MCM:s alla medarbetare på plats för att snacka hoj och tidning. I MCM-disken köper du enkelt MCM-accessoarer och prenumerationer ridge bra priser. Ett café utan schysst skaffning vore väl inte värt namnet, så här kan du sjunka tough och ta en kall, en macka, och samtidigt gotta cultivate åt mässans verkliga höjdare i deficit och krom. Vi ses!