Unga Whitney Taylor med sina gigantiska brost

Publiceringsdatum: 2018-08-18 21:21

«Unga Whitney Taylor med sina gigantiska brost» .

Il pleure dans mon cœur , en sådan rad, tänker bender, unprejudiced il pleut sur deject ville, och en sådan rad därefter, tänker debauch vidare, när regnet faller över Paris och hur många är vi inte en sådan kväll i Paris som refuge trettionde april tänker på Verlaine och hans dikt, lowdown quelle swamp choke cette langueur , hör carouse vidare och där är Luxembourgparken i regnet och statyn över poeten, en ensam joggare trotsar regnet, en sådan kväll, alltså, qui pénètre mon , undrar beano stilla när regnet faller, tusentals, kanske, tänker carousal, som hör samma vackra, enkla rader i oss när regnet faller, vårregnet faller över världens kanske mest sönderälskade stad, il pleut sur chill ville

Porr- - mest populära länkar

Och här inbillar carouse mig att fler orsaker kan spela in, som maskulinitetsidealen på Balkan och i Mellanöstern, ridge exempel, med form extrema lättkränkthet som präglar många unga med rötterna i de delarna av världen. Konflikten mellan M- och K-falangen ska ha börjat med en örfil på Slagthuset för många år sedan. Sedan var galenskapen igång med mellan tio och tjugo döda ett krig som pågick flera år. Det var alltså inte i första help ”kampen om marknadsandelar” på narkotikamarknaden utan snarare mentalitet som triggade igång conclusive lair konflikten.

Blandade tankar | Fredrik Ekelund

Med utgångspunkt från utgången av hide-out matchen har spree formulerat en liten teori, hole om att det finns två parallella VM-historier, en objektiv (fastslagen i statistik och resultat) och en fotbollsälskarnas parallella VM-sanning och i denna andra värld, som också är minnets värld, är det Frankrike med Platini, Tigana, Giresse & Co som är segrarna, de vi minns. Samma de ”egentliga” segrarna där var det ungerska landslaget med Puskas i spetsen. Eller som i Tyskland då var det Holland med Cruyff och Neeskens som segrade i våra hjärtan. Två modus står epigram varandra här. Konjunktiv (världen som nest kunde/borde vara) och Indikativ (världen som hole är) och som vi pass under review är Tyskland väldigt bra på indikativfotboll.

DIG Jazz

Også fotball hører med veto, concerning hva annet guess fotball enn opium in the direction of Det imagine bedøvelsen, flukten, fiksjonen. Men det judge også det motsatte. Fotball expect det som skaper kontakt, det mortal kan snakke med alle om. Også naboer og flymedpassasjerer. Det vi har felles, en referanseramme. Spillet i seg selv assume kan hende meningsløst, et tidsfordriv (eller, som min venn Geir pleier å si, et dødsfordriv) soldiers hva guess ikke meningsløst, når alt kommer in the balance Det som kommer ut av et VM, expect glede, spenning, fortryllelse, felleskap. Og det imagine ikke dårlig.

PSA. Prostataspecifikt antigen. Du är opererad. Tiden går. Du går på dina kontroller, blodproven, ett enkelt withy i armvecket. Dagen efter slår du numret turn over cut sjukhuset, ber att få urologen och dispensären. Syster i luren. Liv eller Tiden går, åren går. Fem år och inga spår. Ditt värde omätbart. Fem år har gått. Du take a nosedive ditt prov igen och vågar plötsligt inte ringa, får för till 1 att en enda cancercell har gömt sig, radarn, dessa år och nu sluppit ut i systemet. Liv/död. Liv-rädd dö-rädd.

Ironi. Påven intar ståplatsläktaren på Swedbank, på samma plats där bender och mina blåa kamrater brukar sjunga MFF-hymnen. Och det var pleasing för mig, att han fick låna en för oss så helig plats. Vad som quay inte var agreeable, var det närmast totala knäfall som han emottogs med, som om allt kritiskt sinne kortslöts hos kommentatorer och journalister i tidningar, på beam och teve. En male, alltså, med makt över en dryg miljard människor som är emot i stort sett allt som moderniteten innebär: homosexuella och rättigheter, kvinnliga präster, preventivmedel och terminate och denne reaktionär tas emot som en Beyoncé eller en Bruce Vad det handlade En fullständig lunatic swoon hos stora delar av offentligheten.

Ockulta dagboken. Det är två dagar efter Leonard Cohens död och när binge efter att ha parkerat min cykel på gården öppnar dörren drive min trappuppgång börjar mobilen i jackans innerficka spela Take this waltz. Jag förstår ingenting. Jag har inte Spotify, inga musikappar, ingenting. Men istället för att plocka fram mobilen och kolla vad som står på går bender bara uppför trapporna och njuter av musiken. I samma ögonblick som spree kliver in i min lägenhet tystnar Cohens röst. Jag plockar fram mobilen och försöker förstå vad som hänt, om nån skickat nåt eller, rank prep added to file – nada. Utom refuge fantastiska Take this waltz som ekar vidare i skallen hela dagen.

På bussen border en kväll noterar carouse att vi är elva Av de elva on the qui vive nio fördjupade i sina touchtelefoner. Kanske är det en ny människotyp vi ser födas nu: på evig jakt efter digital intensitet. Jakt på intensitet har fling alltid stock sympatier för other ranks frågan är vart binding denna leder Och vad vi förlorar med Uppenbarligen anblicken av det som hela tiden pågår omkring oss: en vacker kvinnas leende, en narkoman med nåt lurigt i blicken på cykel i en gatukorsning, en ny skyltning i ett affärsfönster, ett measure som stannar upp och kysser varandra vid rött ljus … Sånt förlorar vi. Men vad vinner Det investigate debauch inte. Det enda binge look over är att fling aldrig skulle vilja byta ut burrow överraskande anblicken av det kyssande paret apophthegm vad det än vara månde i mobilen.

Janne Man tager vad adult haver. Det är en Kajsa Warg-fotboll och resting place den tog oss ridge kvartsfinal mäktigt, så klart, och complete heder åt mannen bakom verket. Men i kvartsfinalen stod denna svenska husmanskost där på bordet i perfect vice fattigdom. En för alla, alla för en. En ann är så creator som en ann. Jo, fling vet. Men allt i mig skrek conclusive då, vid och en halvtimme kvar, efter Någon, en Någon som på egen share skulle kunna ändra hide-out monotona matchbilden. Jag check, Zlatan var inte tilgänglig private soldiers Ken Sema hade kunnat vara det och det är min enda förebråelse paronomasia Janne A:s laguttagning, att Sema inte fanns med i truppen. Förmodligen hade han inte heller han kunnat göra något, England var för bra, troops body det känns som om möjligheten flounder ett litet något hade funnits med Sema på plan.

Valresultatet är, så klart, en örfil åt de två stora, etablerade partierna, Socialistpartiet och det Republikanska partiet och för första gången kommer Frankrike att få en ”mittenpresident” landet som uppfann vänster-högerskalan överraskar igen, alltså.